Ownit i topp – igen!

Netflix

 

Varje dag, året runt arbetar vi på Ownit för att du ska ha marknadens bästa, snabbaste och mest stabila uppkoppling. Stolta som tuppar sträcker vi nu på oss lite extra och konstaterar att vi är tillbaka i toppen på listan över Sveriges snabbaste internetleverantörer.

En gång i månaden sammanställer streamingtjänsten Netflix en lista över Sveriges snabbaste internetleverantörer. Snabb och stabil uppkoppling är avgörande för att kunna titta på film och TV-serier i maximal kvalitet utan avbrott och under två års tid var Ownit självklar etta på listan.

För en tid sedan hände något; en konkurrent tog över förstaplatsen (om än med minimal marginal). Det här har naturligtvis stört oss till förbannelse och därför är vi extra glada att kunna meddela att ordningen nu är återställd – Ownit är åter Sveriges snabbaste internetleverantör enligt Netflix!

Även spelplattformen Steam listar Ownit som Sveriges i särklass snabbaste internetoperatör. Vi älskar gamers och avskyr lagg – en snabb och stabil uppkoppling är som bekant helt avgörande för spelupplevelsen. Därför känns det extra bra att ligga i topp även hos Steam.

Nu fortsätter vårt ständigt pågående arbete med att ytterligare förbättra våra tjänster och göra din uppkoppling snabbare. Det är ju vad vi lever för.

Steam

Det här inlägget postades i Artiklar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Ownit i topp – igen!

 1. Leif Rosén skriver:

  Så slött som ni visar att ni har som snitt har jag inte varit med om. De ggr jag provat BBK och Speedtest.net har jag t.om. varit uppe över 100 mbit på mitt 100/10.
  Någon enstaka gång ner i runt 70 mbit.

  mvh Leif

  • Tobbe skriver:

   Folk sitter på wifi o kassa routrar, därför genomsnittet är mycket lägre än vad man faktiskt får ut. På Netflix handlar det väl helt enkelt om att det inte tar mer än så att streama.

 2. Sture Löfberg skriver:

  För närvarande (2015-04-17 22:09 har jag ca 850 Mb/s men kan ibland ligga på 950 Mb/s på min 1 Gb fiber från Ownit. Är nöjd alltså.

 3. Bredbandet funkar bra men jag tycker att Canal Digital tilläggkanaler är dyra i mina ögon

 4. Sune Gidlöf skriver:

  Hastigheten är kanske inte så intressant, när man ser hur många avbrott det är
  — varje dag ! Försöker man sända ett mail med mer än fem rader är hälften av
  mailet borta varannan gång, och det går inte att sända p g a alla korta avbrott.

  • John Sjöström skriver:

   Håller med, det går inte en dag (knappt en timme) utan att man tappat uppkopplingen en liten stund. Väldigt irriterande.

   • Ludvig skriver:

    Hejsan John,

    Det låter som även du upplever rejäla problem med din anslutning. Vi vill gärna se din anslutning för att se om vi kan hjälpa till att få den att fungera bättre.

    Du kan antingen ringa direkt till vår kundtjänst på 08 525 07 300 eller höra av dig till mig personligen på ludvig.mjobring@ownit.se.

    Ludvig Mjöbring
    Second Line Support
    B2B Support
    ——————————————————-
    Ownit Broadband AB
    Katarinavägen 15 116 88 Stockholm
    Telefon: 08 525 09 300

 5. Hans Sjöbeck skriver:

  Som pensionär som börjat med data 20 år försent är hastigheten tillräcklig. Jag anser att man inte behöver jäkta så mycket. Det finns annat trevligt . Koppla av och njut.

 6. Hans Sjöbeck skriver:

  Lugn du hinner med vad du behöver slappna av tänk på blodtrycket.

Kommentarer inaktiverade.