Ownit fyller jämnt – 10 år!

Ownit bredband 10 år!

Nu i oktober är det exakt 10 år sedan de första bostadsrättsföreningarna fick sina tjänster från Ownit. Vi började i liten skala med att koppla upp fyra bostadsrättsföreningar på Södermalm i Stockholm, totalt var det 329 hushåll som anslöts med fiber från Ownit den 1:a oktober 2004.

Om vi får skryta lite så har vi en fantastisk resa bakom oss. Idag har vi anslutit cirka
92 000 hushåll och sysselsätter 43 personer i vår verksamhet. Ownit har haft en mycket god tillväxt sedan starten 2004 och det kan förklaras med att vi fokuserat på att ha nöjda kunder. Det är så mycket lättare att få fler kunder om dina befintliga kunder är nöjda.

Det är lätt att glömma att vi faktiskt lever i framtiden. Att vi just nu har tillgång till alla de tjänster vi bara kunde drömma om för tio år sedan. Tjänsterna kommer till dig med ljusets hastighet, de färdas med fiber. Ownit anser att fiber är framtiden, både igår och idag. Ingenting kommer på överskådlig tid ersätta fiber, inte 4G eller 5G. Mängden information som får plats i en enda fiberkabel motsvarar till exempel Sveriges hela telefonkommunikation, just i detta nu. Bara fantasin sätter gränserna för vad vi kan göra genom ett fibernätverk. Just därför har vi på Ownit valt att fokusera på fiberbredband. Det är basen i vårt erbjudande.

Förutom ett framtidssäkrat bredband finns något annat inbyggt i vår tjänst, och det är vårt höga engagemang och vår servicenivå. Det är en viktig faktor som skiljer oss från de stora, stelbenta aktörerna. Hos oss finns inga omständiga knappval och inga automatiska telefonsvarare. Vi har som policy att besvara alla samtal inom 60 sekunder i vår support och jobbar dagligen hårt för att nå detta mål. Vi lyssnar även på våra kunder när det gäller avtal och vilken tekniklösning som passar just dem.

På Ownit har vi alltid haft en tydlig ambition om att du ska stanna kvar hos oss för att du är nöjd kund. Och det känns naturligtvis extra bra att våra fyra första bostadsrättsföreningar fortfarande är kunder till oss.

Vi vill tacka alla våra kunder för dessa år och vi ser fram emot att fortsätta ge er ”lite mer”.
Stort tack!

johan_ansikteJohan Ekberg
Medgrundare av Ownit

 

 

Det här inlägget postades i Kundinformation och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ownit fyller jämnt – 10 år!

  1. David Igra skriver:

    Jag kan bara hålla med och tacka för de år av god service jag fått av er. Ni har, som jag skrev redan som nybliven kund, räddat mig från Comhem-träsket.

    Tack och gratulerar på jubileumsåret!

Kommentarer inaktiverade.