Mer plats i din inkorg

Ownit - Nu får du mer plats i din inkorg!
Under slutet av november kommer vi byta system till en helt ny e-postplattform. Anledningen till att vi väljer att byta ut vår befintliga till en helt ny är för att ge dig som kund en stabilare och bättre e-posttjänst.

Vad kommer förändras och hur påverkar det mig?
Du som kund kommer inte behöva ändra några inställningar utan allt kommer flyta på precis som vanligt. Den stora skillnaden blir att du kommer få upp till tio gånger mer utrymme och ett nytt utseende på webbmailen. Det kan förstås kännas lite ovant i början men har du frågor i samband med bytet av plattform så tveka inte att höra av dig till vår kundservice.

Ännu mer utrymme
Idag har du ett utrymme på 100 MB per e-postkonto. Samtidigt lever vi i ett högteknologiskt samhälle där prestandan på t.ex. våra mobila enheters kameror förbättras ständigt. Det blir således större filer som skickas mellan olika e-postadresser vilket också kräver mer utrymme i din inbox. Vi på Ownit vill inte att våra kunder ska begränsas och kommer därför uppgradera samtliga konton till 1 GB (motsvarar 1000 MB), det vill säga tio gånger mer utrymme än tidigare.

Uppdaterad webbmail
För att kunna hantera din tio gånger större inkorg krävs också en bra och användarvänlig lösning för att lätt kunna läsa, skriva och söka efter mail. Befintliga kontakter och meddelanden kommer självfallet inte gå förlorade utan flyttas automatiskt över till den nya plattformen.

Det här inlägget postades i Kundinformation och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till Mer plats i din inkorg

 1. Tommy stavbom skriver:

  Tack.

 2. Ulf Eriksson skriver:

  Hoppas att det kommer att gå att skicka mäjl från wifi-nät utomlands. Då kan jag skrota min gmail!

  • Michael skriver:

   Jag håller med! Att inte kunna skicka mail från andra anslutningar i ett epostprogram är frustrerande. Jag kör min mail i mobilen i största del och där kan jag ju endast ta emot tills jag loggar in hemma på wifi eller anväder webmail men den är inge vidare i en mobiltelefon.

 3. rolf lundahl skriver:

  Äntligen, inte en dag för tidigt!
  Hoppas att det också innebär att jag kan sända mail från min mobil och från andra WiFi, annars är jag fortfarande inte nöjd!

 4. Hans Andersson skriver:

  Tack!!!!
  Nu kommer det om jag förstått rätt att ges möjlighet att maila högupplösta bilder vilket inte fungerar i dagens lösning.

 5. Kjell Larsson skriver:

  Äntligen!!!
  MEN man måste kunna sända mails från telefonen / paddan även när jag är långt borta från min egen wifi. Och när jag är utomlands.Blir det så????

 6. Mick Björkman skriver:

  Äntligen!!!
  Har haft problem länge med fullt konto!

  TACK OWNIT

 7. Drutten skriver:

  Att skicka mail med mobilen är inga hinder så länge man ställer in utgående inställningar rätt. Tänk bara på att ställa in er telefonoperatörs adress så funkar det.
  Som tex operatören 3
  smtp.tre.se

 8. Leif Olsson skriver:

  Efterlängtat! Hoppas en bra kalender är integrerad också.

 9. Hans Ekblom skriver:

  Hoppas ni även fixar till utskrivbarheten på postmeddelandena korrekt. Nu får man alltid dubbel-tryck på sen sida man skall läsa. Första-sidan trycks samtidigt på det man vill läsa orginalmailet. Har varit konstant sedan förra posteri-systemet infördes.
  Med internationell trafik behövs nog lite mer plats. Hinner inte sopa undan all spam hela tiden.

 10. Anna Köszegi skriver:

  Efterlängtat!
  Har haft problem länge med fullt konto!

  TACK OWNIT

  M.V.H. Anna

 11. Jan-Erik Lejerkrans skriver:

  Jag vill också delta i önskemålet om att kunna skicka mail från min ownit.nu adress oberoende av i vilket nät jag befinner mig. När jag tidigare använde Telias bredband och mailserver var detta inget problem.
  Att behöva ställa in aktuell nätoperatörs SMTP-server är onödigt krångel och när jag befinner mig i ett hotells W-LAN är det inte alltid givet vilken nätoperatör hotellet använder.

 12. Kerstin Palmö skriver:

  Kommer man att kunna göra mappar som man kan sortera mailen i?

 13. Peter Gustavsson skriver:

  Inte en dag för tidigt! Glädjande att höra. Nu väntar jag bara på att ni får mailen från nallen att funka. Att ta emot funkar ju men ganska frustrerande att inte kunna svara. Jobba på! 🙂

 14. Elizabeth Gustafson skriver:

  Är supernöjd med Ownit bredband och kör gärna fler tjänster här. Ser fram emot att ev kunna skrota min gmail som någon skrev tidigare.

 15. Juhan Palm skriver:

  Jag instämmer med de talare som för fram problemet med att man inte kan skicka mail direkt från sin dator (dvs från annan uppkoppling än hemmafibern).

  Webmail är inte speciellt kul, men om man kunde ansluta mailprogrammet mot webmailhosten som man kan mot t ex MS Exchange Server OWA så hade det varit kanon när man är ute och reser.

  Eftersom de flesta kommentarerna här handlar om just detta, så kanske ni kan ta lite intryck av dessa önskemål. 🙂

 16. Dan skriver:

  Stor Tack!
  Jag slipper rensa mejler så ofta!

 17. Pingback: Ny webbmail till alla | Ownit Magazine

 18. Aile Bergström skriver:

  Den nya webbmailen har jag väntat på i 4 år. Tidigare kunde jag inte lägga in grupper, inte göra en riktig utskrift och mycket annat var uråldrigt.
  Tack för den nya webbmailen och hoppas jag kan använda den i fortsättningen och åter lägga in gamla adresser.

Kommentarer inaktiverade.