Bygg och spela – nytt från Lego

Lego har presenterat ett helt nytt koncept som kommer släppas under augusti månad i Usa, Lego Fusion. Tanken är att blanda ett gammalt hederligt legobyggande med ny teknik och på så sätt möta den unga målgruppen och fortsätta främja kreativitet och lekfullhet.

Enkelt förklarat så bygger man sitt objekt och för sedan in det i en virtuell värld med hjälp av kamera och en app. Sedan kommer man att kunna spela fyra olika spel där objekten man byggt och sedan lagt in finns med. Se gärna videon här ovan för att få mer information om hur det fungerar. Kul koncept där gammal hederlig Lego-lek blir interaktiv, spännande och definitivt nytänkande!

http://www.lego.com/en-us/fusion/teaser

Det här inlägget postades i Artiklar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.