De siktar på världsrekord – i TV-tittande

record2

I lobbyn i ett hus på Ringvägen i Stockholm pågår ett annorlunda världsrekordsförsök. I måndags prick klockan 15 satte sig Erik Pettersson, Mascoll Silverstolpe och före detta Paradise Hotel-deltagarna Aina Lesse och Tobias Johansson och började titta på tv-serien 24. De två sistnämnda gav upp efter 24 respektive 38 timmar, men Erik och Mascoll siktar på att bli världsmästare. Det nuvarande rekordet ligger på 87 timmars oavbrutet tv-tittande.

Reglerna tillåter vila i fem minuter varje timme, något som deltagarna använder till toalettbestyr, duschar och en och annan rökpaus – övrig tid ska blicken vara riktad mot tv-skärmen. Allt kan följas i livesändning på försökets hemsida.

Det hela är en del av en kampanj från streamingtjänsten Viaplay som vill uppmärksamma att man nu visar den nionde och senaste säsongen av serien med Kiefer Sutherland i huvudrollen.

Viaplay ingår för dig som tecknar bredbands-TV från Viasat via ditt Ownit-bredbandsuttag.

Det här inlägget postades i Surftips och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.