Rörs till tårar av mammans sång

Nätet fullkomligen svämmar över av gulliga, roliga och söta videoklipp på bebisar. En sökning på ”cute baby” på YouTube ger inte mindre än 7,8 miljoner träffar och med tanke på att en genomsnittlig YouTube-video är 4 minuter och 12 sekunder lång skulle vi teoretiskt sett kunna spendera lite styvt 57 år på att titta på gulliga småbarn. Kanske var det svenska William som startade (eller åtminstone spädde på) den explosionsartade trenden med sitt smittande skratt för sju år sedan?

Det här är en video som sprids ordentligt på nätet just nu och vi vill påstå att den sticker ut i mängden. Se den lilla flickans reaktion när mamman sjunger – och försök hålla tillbaka ett leende. 🙂

Det här inlägget postades i Surftips och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.