Ownit söker företagssäljare

Ownit Broadband AB (Ownit) är en leverantör av bredband via FiberLAN-nät till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Ownits mål är att bli Sveriges mest konkurrenskraftiga bredbandsoperatör inom FiberLAN-nät. Ownit levererar tryggare bredbandslösningar med mer engagemang, högre prestanda och bättre service. Vi erbjuder kunderna överföringskapacitet om 1 000 Mbit/s, 100 Mbit/s eller 10 Mbit/s, såväl till som från användaren samt tillgång till e-post, kundtjänst och lagringsutrymme för hemsidor. Ownits affärsidé är att erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar för bredband, telefoni och TV till bostadsrättsföreningar, byggherrar, fastighetsägare och företag. Bolaget grundades 2004 och finns representerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg och Uppsala. Vi har i dagsläget cirka 60 000 hushåll anslutna till vårt nät.

 

Nu söker vi fyra hungriga säljare till företagsavdelningen.

VI SÖKER DIG SOM:

 • är en positiv person som gillar och stärks av att göra affärer
 • är social och tycker om att möta människor.
 • är uthållig och tror på att utvecklas som person och i din yrkesroll.
 • är van att arbeta i team men även på egen hand och vill tillföra energi.
 • har minst 2 års erfarenhet av försäljning.

VI ERBJUDER:

 • en fantastisk produkt.
 • fast lön + provision.
 • utbildning.
 • 6 veckors semester.
 • fantastiska arbetskamrater.
 • helt enkelt ett fantastiskt jobb!

Du är en målmedveten och resultatinriktad person med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Betydelsefulla egenskaper är affärssinne och koordinationsförmåga. Du måste vara samarbetsvillig och du skall kunna ta egna initiativ. Du skall även vara stresstålig, flexibel och benägen att fatta snabba beslut. Information och kommunikation internt och externt har stor betydelse i det vardagliga arbetet, vilket innebär att du bör ha god förmåga att uttrycka dig även i skriftlig form.

Känner du att du passar in i ovanstående så tveka inte att skicka ditt CV till thomas.backstrom@ownit.se

Det här inlägget postades i Kundinformation och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ownit söker företagssäljare

 1. Bo Dahl skriver:

  Hej.
  Har arbetat som butikschef inom mc-branschen dom senaste 20 åren.
  I Malmö på Mc-huset och Lindströmsmotor.
  Så initiativ rik och van att ta snabba beslut.och vara stresstålig och en teamworker.
  Och enorm flexibel o lätt för att anpassa mig .
  Är en själv klarhet för mig annars hade man inte kunnat jobba i Mc branschen .

  Bo Dahl 0704-882383

Kommentarer inaktiverade.